Не так давно я чув,
як б'ється серце,
Я йшов вперед, на полум'я надій.
І з кожним кроком, на верхівку дерся,
Бо знав, що це мета всіх моїх мрій.
Крізь вітра спів, та грому переклики,
Свічу я бачив, мене що зігріва.
В моїй душі як той вогонь навіки,
Ножем на серці я вирізав слова.
Хай свічка ця
В наших серцях горить завжди!
Благаю полум'я
ніколи не згасай!
Бо може зникнути воно лише тоді,
коли побачу життя свого неба край.
Я знов біжу по кризі навпростець.
Я мов сліпий іду по прірви краю,
Тебе я більше, ніж життя своє кохаю,
Терновий насолоди ти вінець.
Мій оксамит,моя безмежна воля,
Мій янгол та надійний оберіг.
Ісус чи Велес нам надав цю долю,
Байдуже це, боя вже твій навік.