Не можу місця я собі знайти.
Чому в житті все складно так?
І що робити, куди йти?
Не збагну я сам ніяк.
Чому минуло те кохання.
Якому краю наче не було.
Ті поцілунки з вечора до рання.
І губ твоїх пянке тепло.
Та як забути ті блакитні очі?
В них з головою я тонув.
І ті безсонні наші ночі.
Повір, про них я не забув...