Ми не зустрілися з тобою
Просто мимо ти пройшла
Готувався я до бою
А ти його не прийняла
Я розгадаю всі паролі
Я відімкну усі замки
Визубрю усі я ролі
Забуду прожиті роки
Так хочу час я зупинити
Усе з початку все з нуля
Мені тебе не розлюбити
А в відповідь лиш оля-ля
Мінлива ти жіноча вдача
То пестиш то батогом ти б’єш
Ти не розгадана задача
Ти степ у полум’ї пожеж
Я розгадаю всі паролі
Я відімкну усі замки
Визубрю усі я ролі
Забуду прожиті роки