Добрый ДЕНЬ! УВАЖАЕМЫЙ ПОСЕТИТЕЛЬ
РАД ВАС ПРИВЕТСТВОВАТЬ!
МНЕ ОЧЕНЬ ВАЖНО ВАШЕ МНЕНИЕ
НАПИШИТЕ ПАЖАЛУСТА КОММЕНТАРИЙ
К ЭТОМУ СТИХУ - ВАШИ ПАРУ СЛОВ
ЗАРАНЕЕ БЛАГОДАРЕН.
Зоряна дорога, ти по нiй iди
Там кохання буде, вiр менi
Знаю як багато в свiтi ти страждав,
А тепер кiнец cтражданням всім настав.
II
Знаю, що як у казкi, буде там тобi,
Час кохання ласки, йди скорiш туди.
Там брати i сестри, ждуть тебе давно,
Час кохання ласки, будуть всеодно.
Приспів
Україна мила пiднiмись с колiна,
Це твоя година, це твоя хвилина.
Щоб в коханнi, ласкi жити всiм разом
Щоб було як в казкі, жили ми добром
IІІ
Подивись на небо, як воно радiє
Зорi всi спiвають, сонечко нам грiє
Подивись на небо, там твоя родина
Це твоя година, це твоя хвилина.
Приспів
Україна мила пiднiмись с колiна,
Це твоя година, це твоя хвилина.
Щоб в коханнi, ласкi жити всiм разом
Щоб було як в казкі, жили ми добром
-2003-НАПИСАНО
Обо мне и моей жизни на моем сайте - http://www.polden.intway.info