Спи, спи маленьке засинай, Нехай присниться тобі рай, Нехай заглянуть твої очі, У сни солодкі колискові, А я ніжно обійму, До серденька свого притулю, Зіроньку на небі запалю, Солодких снів тобі я подарю, Спи, спи маленьке засипай, Нехай присниться тобі рай, Нехай заглянуть твої очі, У сни солодкі колискові.
ID: 377061 Рубрика: Поезія, Авторська пісня дата надходження: 11.11.2012 18:59:42 © дата внесення змiн: 11.11.2012 18:59:42 автор: I.O.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie