її телефон був зайнятий, поламаний, замацаний,
недосяжний...
вона як той імбецил- невизначеності...
показує з себе гламурну принцесу.
а насправді найкраща шмата в цьому світі.
вона показує свою тиху вічливість
коли
насправді їй до люфи всі і все..
їй потрібні твої гроші і машина..і круті ресторани..
вона сидить годинами в бібліотеці..
типу така умнічка...
вона як ця найперспективніша зануда в світі.
он,сидить в бібліотеці..
нічого не робить..
зате сидить з філософами..
з французькими поетами...в оригіналі.
зате в мудрому місці.
вона малює квіточки в вазонках...
Воно дико егоїстичне..і прагне нашої уваги.
вона замилована собою...
і температура іі ненависті завжди сягає подвійної норми.