Я просто втомився.Неповірите втомився, втомився боротися, втомився казти, просити, мовчати.Я втомився битися об стінку, але розумію, якщо зупинюся то вмре в мені та дорогоцінна частинка мого життя, вмре в мені особистість.І тому, незважаючи на перепони після декількох хвилин перепочинку, я йду далі штурмувати бетонну стіну, знаючи, що ніколи її не пробю. Але головне не результат, а ціль. І щоб якщо ти в кінці все ж відійдеш від стіни, то будеш радий, що ти зробив все можливе, що прожив недаремно.Після цього ти обов’язково посміхнешся і зрозумієш: жити - це круто.
Але зараз я втомився.