комусь треба встати і вийти
для когось це пожиттєва необхідність
щоб розім’яти надумані мозолі на підтасованих результатах
оскаржити дії театралізованого бумерангу
що просвистить над головою і вщент розгромить змодельовані вакуумом вітряки
цей вітер не поспішає вчиняти вакханалії
тарабанить пальцями по проспекту імітуючи дощ
скоса поглядає на критий тузом бажаний розгардіяж
іронізуючи обіцянки небесної канцелярії
завіса