Рейнальдо ти був поетом
котрий шукав ті вірші у житті
в собі і на корі
ти сам різьбив своє життя
кубинець як і всі
то ж воля...
Рейнальдо ти був прозаїк
іншого життя
там де бабуся ніжністю сповила твоє серце
ти впевнено робив свій крок...
Рейнальдо - революціонер
як транспаран це миготить в уяві
за право вірити і жити так як хочеш...
і чим закінчилось твоє буття не знаю
чи ти знайшовся на тім Острові Свободи
чи загубився
згаснув чи воскрес
Рейнальдо ти ж бо можеш все
лиш "доки не настане ніч"