Я без тебе, як ніч без зірок,
і як літо без ніжних квіток,
як ранкова трава без роси,
як весна без своєї краси.
----------------------------
Як нема тебе - й сонця нема,
ну а взимку й зима не зима,
а як знов тебе бачу, то знаю,
що ще більше тебе я кохаю.
листопад 1993