1. На моїх словах
Застиг страх,
На наших очах
Мандрує крах.
На мить поцілунок відчув
Це була смерть! - надіюсь ти почув.
П-в:Нагинайся, це Бог,
Нагинайся - Диявол,
Нагинайся перед мною…
Нагинайся, нагинайся…
2.Тебе розгромили
На коліна поставили
Перед Богом і Дияволом
Тебе представили,
Але ти це заслужив,
Адже своїм не коханням мене убив…
П-в:Нагинайся, це Бог,
Нагинайся - Диявол,
Нагинайся перед мною…
Нагинайся, нагинайся…