Я кохаю тебе...Чи ти кохаєш мене?
Навіщо ти піддаєш мене тортурам?Нащо дивишся в мої очі,посміхаєшся?НАщо говориш зі мною?Навіщо пускаєш мене у свій світ,у я кому для мене немає місця...
Чому ти не відвертаєшмя від мене?Чому не йдеш в іншу сторону, а тримаєшся біля мене?
Навіщо,коханий?
Чому ти просто не віддашся цій річці під назвою Кохання?Чому не відкриєш мені своє хворе і розбите серце?Чому,любий?
Я знаю,ти боїшся болю...
Але треба ризикувати...
Коханий,я обіцяю,якщо ти ризикнеш і окунешся в цю річку з головою...ти будеш щасливий...і вже ніколи не дізнаєшся,що таке Біль...