Вербна неділя
Розквітла дика м’ята біля хати
І перша квітка кульбаби під вікном.
Вербна неділя – це в народі свято,
Святити люди їдуть всім селом.
В Господнім храмі службу правлять,
А також молитви святі читають.
Творця всього живого славлять
Й вербу вербу сьогодні освящають.
Весна у цьому році затяжна,
Також і паска нині пізня буде.
Хліби пектися будуть на світанні,
Готуються до свята люди.
Двори чистенько нині вже прибрали,
Дерева побілили у садках,
Бо так старенькі люди нас навчали,
До свята – чисто має бути у хатах.
Підем до храму і прославим Бога,
Бо Він Великий серед усіх нас.
Дає всім нам завжди свою підмогу,
Тож славить будем Його у цей час!
зайдите ко мне на страничку lidiyas.pp.ua