1. Шок переслідує мене,
Я ― гріх і я люблю тебе.
Мій страх втратити світ
Більше, а ніж втрата тебе
Ти мені не потрібен ―5раз
Ти хочеш, щоб я була твоя,
Але ти упустив свій шанс
І все… твій повелитель транс…
П-в: Іди геть ―3 раза
З мого серця,
Я не хочу бачити тебе в ньому
Бо ти набрид мені.
2.Я посланець із іншого світу,
А тебе просто послали.
З віками ти руйнуєш мене
Притягуючи цим до себе.
Твоя мораль пуста,
Я так боюся в це закохуватись.
П-в: Іди геть ―3 раза
З мого серця,
Я не хочу бачити тебе в ньому
Бо ти набрид мені.
3. Ти розбещений до крайнощів,
До рідкісної болячки
Ти так любиш бути п’яним,
Що у тебе аж казус назріває.
Ти такий розпусний,
Що аж утратив розсудок
І я силую себе, тебе не бажати,
Бо потрібно себе від зла відмовляти…
П-в: Іди геть ―3 раза
З мого серця,
Я не хочу бачити тебе в ньому
Бо ти набрид мені.
4. Спокусив мене на гріх,
Заради нас усіх.
Острах, що диявол дізнається
У мені на віки залишається…
П-в: Іди геть ―3 раза
З мого серця,
Я не хочу бачити тебе в ньому
Бо ти набрид мені.