Така зараз замріяна...
Як вітер, як хмари, як зорі...
А може просто відірвана
Від світу цього сліпого.
Може, просто хвора
Коханням, що душить
І щастя дарує...
Довго так не стерплю я....
Як можна любити,
А у відповідь просто слова?
Навіщо ці квіти,
Якщо в тебе у серці нічого нема?
Ти думаєш цим підкупити,
Загладити свою вину?
Ти просто не вмієш любити?
Може я просто сплю?
Заплуталась....
З коханням себе загубила...