Можливо страх в мені,
Причина всіх моїх невдач.
Сміливий погляд на життя,
Палкі слова, та мовчазні зізнання.
Неначе книга у руці,
Відкритий текст мого бажання.
Та нерозгадане моє життя.
Я не кричу, хоч зараз тону,
Я не біжу у слід пітьмі.
Я не скакаю в прірву долі,
Я повстаю неначе непокірний звір.
Життєва простота вже не дивує,
Я вибираю тяжкий шлях.
Я неживу, повір минулим,
Мене цікавить лиш наступний день.
Та помилки, таки бувають
Життя, недосконалий його плин.
Пропущені слова, забуті почуття.
Неначе смисл зник твого життя.