Там, де тінь спроквола колихається в унісон,
Там, де мені стиха сниться страшний сон,
Там, де точиться віками, точиться війна,
Там, де сидить і чекає, там моя душа.
ДУША!
ТАМ, ДЕ ЗАВЖДИ ТИХО-ТИХО,
ТАМ СХОВАЛОСЬ МОЄ ЛИХО,
ТАМ БУЯЄ ДИКИЙ ВИХОР,
СИДИ тихо, тихо тихо....
З-за хмар виглядає світанок,
Темрява покидає світ,
Настає нарешті ранок,
Кожен день вже сотні літ.
ТАМ, ДЕ ЗАВЖДИ ТИХО-ТИХО,
ТАМ СХОВАЛОСЬ МОЄ ЛИХО,
ТАМ БУЯЄ ДИКИЙ ВИХОР,
СИДИ тихо, тихо тихо....
Там, де озеро зі сліз розповідає твір,
Там, де промінь тобі повідає все, повір,
Там, де, мабуть, часу вже немає, так,
Все туди, куди злітає і прямує мій літак.
У МОЮ УТОПІЮ!!!!
Дзвінко роздається щебіт,
Темряву пронизує, мов ніж,
Під звуки вітання лебідь,
Полинає вгору, ввись.
Забирай усе у мене,
Всі страждання, горе й біль,
Залиши одне питання:
Де Утопія, мій хміль?
ЗІЙДИ ЗОРЯ, ПОВЕДИ МЕНЕ МІЙ ШЛЯХ!
Ти прийми моє зізнання
Про маленьке це життя,
Забери мене з собою
До Утопії буття.
КРІЗЬ СТОЛІТТЯ КРІЗЬ ВІКИ, КРІЗЬ ЕПОХИ У ТРЬОХ ДНЯХ!
ПОВЕДИ МЕНЕ МІЙ ШЛЯХ
КРІЗЬ ЕПОХИ У ТРЬОХ ДНЯХ!
ТАМ, ДЕ ЗАВЖДИ ТИХО-ТИХО,
ТАМ СХОВАЛОСЬ МОЄ ЛИХО,
ТАМ БУЯЄ ДИКИЙ ВИХОР,
СИДИ тихо, тихо, ТИХО!
ТАМ, ДЕ ВСЕ СПРИЙМАЮ Я
КРІЗЬ ПЕЛЕНУ ЗАБУТТЯ,
НЕ РОЗУМІЮ ДО ПУТТЯ
ДЕ НІРВАНА ТУТ МОЯ.
Щоб дійти до Утопії в три дні
Все життя залишилося мені.
ID:
225565
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 30.11.2010 22:27:24
© дата внесення змiн: 30.11.2010 22:27:24
автор: M.E.(nachtigall)
Вкажіть причину вашої скарги
|