Прості слова, пуста любов.
Чия вина,тупа любов.
Життя як гра, в якій тобі,
Диктують все.
Куди іти, коли вдихати.
Цей світ здурів.
Хоча усі до цього звикли.
Ти сам ідеш, та ні,
Тебе штовхають.
Злетіти хочеш,хоч немає крил.
Ти ангел – звір,
Який зігнаний був із раю.
Ти раб її який немає сил.
Корись її, а може ні, повстань.
В тобі ще скрита сила.
Повір у це, зміни усе.
Почни життя, почни нове.
Відкрий свої нарешті очі,
Помітиш все, що перше пропускав.
Відкрий нарешті нові двері…
Роби, роби хоч щось,
Живи, крутись, не стій на місті.
Не піддавайся темноті,
Немов метелик з темноти,
Лети на світло.
Але дивись не обгори.
Бо світло може,інколи й убити.