Привіт тобі, при зустрічі скажу.
Ми рідко бачимось,
Але не значить це, що ми чужі.
Хоч час пройшов і все пройшло із ним.
Хоч сніг зійшов, розтали всі мости.
Але при зустрічі ми ввічливі завжди.
Хоч інколи нам хочеться кричати.
Залишити усе, і просто погуляти.
Сказати те , що в серці затаїлось.
Сказати правду, хоч вона гірка.
Нам надоїло цілий час брехати.
Нам надоїв цей весь обман.
Ми хочемо змінити все,
Але з чого почати...
Ми хочемо створити щось нове.