Хочу спатки-спати,
Інструмент оцей великий не дає мені лягати -
Чорні, білі ,плазма синя,
Так і буду натискати,
Доки сонце змінить зорі
В роті присмак крові.
Бо язик кушу,щипаю
Просто рву ,давлю і плющу,
Пальці в дрова,цей азарт
Не дає мені лягати
Бо сміймати! Ще спіймати!
зачіпитися за звук ,раптом і мелодія...
...так.... просто подих втамувати.....