Орлиця
Julfy - Eagless
Присвячено останній колишній дівчині
на уривок мелодії з Nightwish-while your lips are still red
Послухати чи скачати mp3 можна, отримавши посилання в автора.
Ти, ти була дівчина із моїх мрій
З тобою був неначе в казці я
Тепер я уже не твій
Прощавай, моя фантазія
Ти хотіла бути вільною як птах
Тому я відпустив тебе
Хоч шкодував про це в думках
Ти щаслива, надіюсь, тепер.
Я, я не хотів обрізати крил
Чи обмежувати чимось тебе
У мене просто вже не було сил
Щоб ощасливити тебе
Ти, ти лети і більш не прилітай
Я не такий міцний як Прометей
Як було щось не так, то вибачай
Бо я не маю знайомих фей
Ти, ти лети і не вертайся знов
Щоб душу не ятрити
Ти, ти не виклюєш із серця кров
Я не дозволю з нього пити
Ти, ти кажеш кинула колись орла
Що ж, вини моєї тут нема
Якщо ж це справжня любов була
То мала б зрозуміти це сама
Ти, ти лети собі в широкий світ
Знайди собі таких птахів, як ти
Ну, а я собі відрощу довгий хвіст
І буду вужем по землі повзти
Ти, ти була дівчина із моїх снів
Орлиця горда, швидка і метка
Садити в клітку я тебе не смів
Вільну птаху із заповідника
Так, таких, як ти пташок нема ніде
Та я не орнітолог і не птах
Ти неповторна, унікальна є
Принаймні ти така в своїх думках
Я до свого серця замету стежки
Щоби ніхто не зміг вже шлях знайти
А на пташок поставлю я пастки
Щоби не залетіла раптом ти