Повір
Коли здається, що вас щастя обминає
Коли у розпачі від суму й неудач,
Коли від нелюбові серце висихає
Прислухайся мій друже до моїх порад.
Якщо так сталось, що життя рікою
Тече повз тебе, тільки не лякайсь,
Що ти зостався в світі сиротою
Обдумуй добре і зміни свій шлях.
Коли людина на неправильній дорозі
Не слухає потреб святих душі,
Її зустріне лихо на порозі,
А з лихом в світі дуже вашко йти.
Прошу, заглянь поглибше в свою душу
Тільки ненависть й злобу ти не клич,
Ти якнайбільш любові мати мусиш
Бо з нею можна твоє горе пережить.
Якщо віддаш любов усьому світу
Чарівну усмішку і кілька теплих слів,
Настане в твоїм серці тепле літо
І не побачиш більш жахливих снів.
Подякуй Богу за усе, що маєш
І за науку кожну вдячним будь,
Суть невідому ти в собі пізнаєш
І вирушиш в щасливу іншу путь.
Твоїм потребам доля усміхнеться,
Якщо у щирості проситемеш її.
З тобою щастя більш не обминеться
Я вірю в це, а ти повір мені.
Nadin