Під пісню солов'я
Під пісню солов'я
Вслухаючись у ноти,
Спішить до нас весна,
Щоб землю обійняти.
Ще промінь сонця спить
Ще люд весь спочиває,
А пісня вже летить
Й веселкою лунає.
Пропали милі сни
І зіронька сховалась,
Промінчики ясні
З-за хмари показались.
Земля весні радіє,
Що оживає світ.
Від щастя серце мліє
Й біліє перший цвіт.
Летить над гаєм пісня
Весела і дзвінка,
В зелене пишне листя
Зодягнена земля.
Назвати можна раєм
Чудову цю пору,
Коли сад розквітає
Під пісню гомінку.
Лунає пісня люба
Дарована весні,
Дарована всім людям
Дарована землі!
Nadin