Ой яка ж ти красива,
Ой яка ж ти гарна.
А що волосся сиве,
Ти сумуєш марно.
Я тебе любив завжди,
Відколи зустрілись.
Що не так, мене прости,
Згадай як любились.
Подивися на діток,
Люба моя жінка.
Я с тобою, твій дідок,
Ти ж моя перлинка.
Скільки років ми живем,
Скільки й років щастя.
То ж його побережем,
Хай лихові трясця.