Я втомивсь бачить сон,
Покажіть мені сонце!!!
1 куплет
Час минає, час спливає,
Час – пісок, життя – вода.
Все тьмяніє, набридає,
Сенс втрачає дух буття.
За вікном прозорий квітень,
А на серці ллють дощі,
Лише той, хто все полише
Переможе свої сни.
Я втомивсь бачить сон!
Покажіть мені сонце!!!
2 куплет
Хтось гукає зичним співом
Щоб усі йшли на війну.
Хтось на вушко муркотіє
Щоб відходили до сну.
Я не з тих і не від інших,
Я лише дивлюсь в вікно,
Те що світить яскравіше
Не завжди дає тепло.
Я втомивсь бачить сон!
Покажіть мені сонце!!!
3 куплет
Зорі в небі пропливають,
Перший промінь в очі б’є.
Все проходить, все спливає,
Проте вибір завжди є.
Я втомивсь бачить сон,
Покажіть мені сонце!!!