Зерна апельсини
сьогодні ще гіркіші ніж повсяк
Валізи, потяги, забуті речі -
приречені відбитки від любові.
За 33 кроки до болю
з Тобою!.. чи не з Тобою?
Пробачення ж по суті і не мають значення,
Усе що мала я зробити, вже зробила.
Ще тільки кроки у діагоналі,
Й мовчання. Звуків вже немає.
Бракую ніжності осіннього листа з-під Твоїх рук,
пелен туману з-під твого ребра,
живильну суть гіркого молока
і соків...
я ж бо без Тебе як висохла ріка.
4.10.09 вечірнє