На рибалці з вудкою сидиш,
ранок, сонце сходить і клює,
що за благодать- оце моє,
поруч гуси щупають спориш.
-----------------------------------
Що за задоволення- повір.
Де рибалки краще відпочинок?
Азарт, удача, не ковтай ти слинок,
вставай з дивана і мерщій надвір.
------------------------------------
Біжи до става, вудку кинь. Слідкуєш?
Побачиш лиш як поплавок пірнає,
душа цю справу зразу покохає,
бо ця рибалка ДИВО- ДИВО,чуєш?
17.12.2004.