Опинились якось в ямі
Вовк, Свиня й Лисиця.
Озирнулася навколо
враз руда сестриця:
"О,Свиня! Чудово! - дума-
буде що поїсти,
правда Вовк із своїм сексом
це ж не дасть присісти."
Вовк огля́нувся, подумав:
"Добре, що є Свинка,
не одна у шлунку буде
макова росинка.
Та й Лисиця мені зовсім
буде не поміха-
окрім їжі буду мати
й сексуальну втіху."
Свиня бачить, що їй жити
зовсім небагато:
"Хочу- каже- перед смертю
я хоч заспівпати."
Вовк підтримав цю ідею
за рудою слідом:
"Що ж влаштуй, Свиня, концерт ти
нам перед обідом."
Свинка як заверещала
голоском пискливим,
що мисливці позбігались
та всіх трьох і вбили.
Вовка правда не добили,
лежить- помирає,
собі думку таку дума
й тяжко так зітхає:
"Мав свининки попоїсти
й секс же таки знову,
ні ж бо дурневі такому
захотілось ШОУ!"
29.12.2008р.