Мене дістало все на круги
Все те що колись я любив
Мене дістали ті люди що живуть навколо
Мене дістала влада з своєю жадобою
Мене дістали реальні пацани
Що кажуть “ Я українець”
Мене дістали лисі чуваки
Яки забули історію рідної держави
Вони кричать “ Геть москалів! “
А самі взагалі нічого не варті
Мене дістала вся та клята попса
Що оспівую погань і бруд
Мене дістали...
А я хочу жити в вільній від бруду країні
Дихати на повну п’янкою свободою
Жити свобод ним життя
Де немає усього цього.....