* * *
Компроміс?
Не допоможе!
Наша зустріч не вдалась.
Хочеш бачити – не можеш,
знаєш адрес – але зась.
А думки, як веретено,
слів не втримати струмків,
ще й блокуєш ти системно
безкінечний плин дзвінків.
Надто стриманий, без міри,
знаєш плату і ціну.
Є надія, втім, без віри
має план хтось на війну.
Діалоги по паролю,
як страховка від інтриг.
В кулаку стискаєш волю,
а в душі смиряєш крик.
Хоч продовжуєш розмову,
не торкаєшся струни.
З мрії видобув основу
й пророкуєш віщі сни.
Строго слідуєш уставу,
не медяник і не бич…
Помістив любов в оправу,
хоч мене туди поклич.