* * *
Нищать рідну Україну, убивають!
Територію нещадно розривають.
Убивають за свободу і за мову,
знищують насильно й через слово.
І манкурти й найманці москвини
убивають волю безупинно.
Убивають справжніх українців
підло і жорстоко поодинці.
Головна для вбивства є провина –
в мужнім серці б’ється Україна.
Двадцять перший вік уже надворі,
Україна й досі в непокорі.
Так згуртуй свої ряди, Державо!
Гинуть українці! Де їх право?
На своїй землі вони і вдома,
їх мета без умислу – свідома.
Терпить і страждає Україна
Лиш за те, що ще не на колінах.
Бути слову, бути мові рідній,
не зламати волю в Україні!
05.02.2021