Пишаємося тими, хто в строю,
Все, в чому їх потреби, - постачаєм,
Піклуємось про армію свою.
Хто – на щиті лишився у бою,
Поранених, ніколи - не кидаєм.
Полеглих - маєм пам’ять шанувать,
Які – життям за волю заплатили.
Поранених – нам далі рятувать,
Їх рани, травми, душі – лікувать,
Здоров’я відновляти їм і сили.
Шукаєм зниклих, взятих у полон,
Щоб з нього наших воїнів звільняти,
Долаючи багато перепон,
Бо – ворог, зневажаючи закон,
В тортурах їх продовжує тримати.
Безпека й оборона – на військах,
Плекаєм наше воїнство могутнє!
Вони – опора наша у віках,
Держави доля – в мужніх їх руках,
Сучасне України і – майбутнє!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)