Держави незалежність захищати,
Заради – виживання України,
Звичайні люди: хлопці і дівчата,
Що мали б – мирні долі будувати,
Та – плани свої, з мріями, - здійсняти, -
Пішли на фронт – агресора спиняти,
Залишивши домівки і родини.
Озброєння до рук сміливо взяли, -
Відбити хижі наступи російців,
Щоб: села і міста – не бомбували
Та – землі наші не окупували,
Війська свої загарбницькі – забрали,
Ніколи вже на нас – не нападали,
І – не вбивали більше українців.
Не зможуть Україну захопити,
Нашестями ніякими, - кремлівці!
Не правитимуть нами – московити, -
Імперію – не вийде відновити,
Козацтва спадкоємців – підкорити,
Що: встали, Батьківщину захистити, -
Герої непоборні – українці!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)