Так... мені подобається ідея. І як на мою думку ви маєте цілковиту рацію. Але ви можете, з моєї точки зору,
поглибити вашу думку. Адже ви кажете, що бути вождем співців, це - не догоджати массам. Так. А якщо б ви написали іще як же це важко, як лячно, як небезпечно, як приречено кинути виклик світові з ціллю стати цим самим "вождем співців"... ваша ідея була б іще ширшою. Ви просто показували б на те, яким є вибір і яким є шлях на досягненя цієї мрії. А вона я вам кажу - таки не казкова. Це можливо. Але треба все добре розуміти. З повагою.