я давно давно біля тебе
я ж не міг жити без тебе
я не знав що живу я окремо
а душа моя біля тебе
і не знав чого я журюся
я ж не бачив як ти сумуєш
я не знав що я не кохаю
бо без тебе життя проживаю
бо душа моя біля тебе
все життя моє як потреба
біля тебе жила та раділа
біля тебе з тобою хворіла
і я був наче не цілим
як же можна жити без милой
як же можна стільки шукати
свою душу не відчувати
і тепер я ніколи ніколи
я не втрачу не душу ні долю
і тепер я тебе обгортая
свою душу я теж обіймаю