#Осінь
#Покров_літературний
🍁🌿🍁🌿🍁🌿
КРУЖЛЯЄ ОСІНЬ
Кружляє осінь в вальсі із вітрами,
Фарбує ліс і поле, і діброви.
Розбризкує кольОри між лугами .
Там , де відкриті- зачиняє літні брами.
Цей танець вабить очі перехожих,
Пробуджує ліричні переливи,
Рослинну свіжість всюдибіч тривожить,
Й породжує Ще віденські мотиви.
Торкається вбрання красивих кленів,
вплітається у виноградні коси,
І лине у гірські осінні жмені
І обіймає сині хмарочоси.
Вже майже зачинились літні брами.
І шурхіт листя чути під ногами,
Вальсує осінь в парі і з дощами,
А віртуози нам дарують різні гами.
05.10.2024р.
🤹♀️ В.Мала
🍁🌿🍁🌿🍁🌿