Ще росяно-мрійливі ранки
травицю білять до покосів.
Та вітерець із-за фіранки
мені нашіптує про осінь.
Настій із трав у русі кожнім
я відчуваю край віконця.
А за вікном всім подорожнім
роздав по усмішці від сонця.
Змішав букет осінніх квітів,
додав краплини прохолоди,
щоб в кольоровім розмаїтті
став аромат ще більш на подив.
Вчарують погляд всі етюди,
що вітер витворив манірний.
Така теплінь і щедрість всюди…
Фактаж у жовтня неймовірний!
09.10.2015