#День_Покрови_і_не_тільки
💫💖💫
ТИ НАРОДИЛАСЬ
( привітання від незмінного друга Л.Г.)
Прийшла у світ в цей день ,славімо Бога!
Цими подіями проторений твій шлях.
І різнобарв'ям встелена твоя дорога .
І під покровом ПокровИ тримаєш стяг.
І любиш місто, де ти народилась,
Підтримуєш бійців щоденний стрій,
Твої слова на часі всім згодились,
В своїх катренах мов козачка йдеш у бій.
Симфонія душі- всегармонійна.
Музичний інструмент- мова із мов.
Розмовою про все , всього дотична
Огорнута в красу літніх дібров.
Ти випещена степом і піснями,
В тобі країна мрій ще дозріва,
Перлина з мушлі , що пройде крізь різні брами,
Чужі дороги світлом осіва...
І хризантемний погляд величавий ,
Осіння , поміркована хода,
І думи патріотки, Діви- пави,
І рими слів- Ще не Проторена вода.
Лірична врода і душа твоя ,поетко .
Оспівують усе, До чого доторк є .
Про родовід поемная барсетка
вже друкуватись хоче, простір рве.
Стезя - серйозна в тебе, повна різним змістом.
Є щастя , милість Бога , Є краса-любов.
Дай Боже, Щоб була скрізь оптимістом,
Щоби могли зустрітись в гурті знов і знов.
Хай твої Музи Туляться до тебе ,
Цілують кожен твій прийдешній день ,
І всупереч подій , твоя дорога й твій хист
росте й ніколи не впаде.
В оселі хай завжди сміються діти,
Повітря мирний кисень обійма!
Онуки мотивують молодіти,
Сприймай все філософськи, жартома.
Усе , що загадала- хай здійсниться,
Нехай теплом наповнюється дім!
Схвати й тримай за хвіст свою жар- птицю.
ЩАСТИ ТОБІ і родичам твоїм!
01.10.2024р.
🤹♀️( дякую Л.Г. за щирі, теплі, дружні слова.
ШАНУЙМОСЯ!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉