Вдячно світ до вас схиливсь,
Захисник і захисниця.
В серці пам'яттю укрився
Свіжий спогад болю, сліз.
Тихо, голосно, в думках
Згадується кожен воїн.
Наші віддані герої,
Слава всім захисникам!
Захист Неньки - правди шлях.
Буде завжди вам пошана;
Й віра житиме незламна
З Україною в серцях.
Згадувати цих людей,
Пам'ятати їх потрібно,
Щоб за них ми жили гідно,
Поки нам дарують день.
І хоч кожен з нас не звик,
Та в дев'ятій, по світанню,
Ставте подумки питання:
Ким для вас є захисник?