Библиотека - музей книг…
Источник информации …
Большая энциклопедия , путеводитель …
Литературное наследие стран, народов…
Истории, биографии, мемуары…
Открывает завесу во Вселенную…
Тайны загадочного мира…
Единственное место - прочесть можно обо всем…
Кладезь вевозможных знаний…
Архив житейской мудрости…
30.09.24 Швец Тамара
Бібліотека – музей книг…
Джерело інформації …
Велика енциклопедія, путівник...
Літературна спадщина країн, народів...
Історії, біографії, мемуари...
Відкриває завісу у Всесвіт...
Таємниці загадкового світу...
Єдине місце – прочитати можна про все…
Кладень всіляких знань...
Архів життєвої мудрості...
30.09.24 Швець Тамара