Між книжкових полиць,
де скарби таємниць,
Розташовані за алфавітом,
В тишині між рядів,
мов планетами снів,
Дивні феї керують цим світом.
Знають дивний секрет,
між книжок і газет
Як же швидко всю суть відшукати?
Щоби мати знання,
не блукать навмання,
Спонукають, ще більше читати…
Нехай квітне кермек
для фей бібліотек
Хай життя буде наче в романі,
Осінь озолотить,
пісня світом летить,
Щоб були ви щасливі й кохані.
Чи маршрут майбуття,
або мудрість життя,
Ви підкажете всім без вагання,
Бо умієте нас,
у комп’ютерний час,
Запросити до книги й читання.
30.09.2024