* * *
Ми не крутимось по колу, нас цікавлять відкриття,
то буденно, то святково пізнаєм ази життя.
Вірю, буде толк з поета, де б посаду не займав.
Я ж наважилась дуетом розпочати свій роман.
Знаю, встигнемо багато на папері й наяву.
Через рими створим свято, бенефіс для рандеву.
Дуже важко непокірним милосердним стати враз.
Ти поклявся бути вірним, йти зі мною на Парнас.
Вже не граєш почуттями, суголосся виграють,
хоч і горді до нестями, варті вижити в раю.
Якось щастя нас піймало і вручило шанс обом,
й через космос підказало берегти святу любов.