#Покров_літературний
💫💖💫
А ЗА ВІКНОМ ОСІННІЙ ШАРМ
А душі зранені,
В сльозах...
Ховаємось у теплих хАтах...
Хай змиє все сумне гроза
І розчахнуться в дрУзки ґрати*.
Жиємо в страсі і ждемо- кожен свого,
Кожен свого.
Війна нікого не щадить.
Пече, січе,
Товче, болить.
А за вікном осінній шарм.
Тендітний
Трепітний алярм,
Відволікай, красуне, нас,
Згладжуй наш профіль та анфас.
Залистопадь і зажовти,
Випусти в світ свої вітри.
Зашаруди,
Облий дощем,
Щоби пройшов душевний щем.
Засаксофонь,
Загоробинь,
Вчорашній день вже скинь, вже скинь.
ЗаягодИ, зашелести,
Усіх нас просто запести.
Зачервони калинів кущ
І на красу
Очі розплющ.
Затримуй погляди на ній ,
Фарбуй ці дні
Пе-ре-по-ло-ха-ні.
20.09.2024р.
* тут- сумні думки , які обплутали свідомість
🤹♀️ В.Мала
💖💖💖💖💖💖💖