#Покров_літературний
💫💖💫
У когось- квітка,
В когось - то полин.
У когось- темінь ,
В когось- сонце світле.
В одного-
Грім,
А в того- мов бурштин.
У когось- золото ,
У когось-
День погідний.
Вся суть у ній,
Твій сенс це на віки
Буває Різнобарвний,
Рідний, вічний .
Легкий ,
мов вітер, що кудись несе ,
Сумує, тулиться, радіє пересічний.
Хмаринка, дихання,чи дим, чи вітерець.
Маленька дівчинка , чи внутрішня субстанта.
ДУША людини-
Це життя твого творець.
До світла тягнеться,
Говорить,
Кудись лине.
Сьогодні душі грізні
І сумні,
Серйозні,
Принципові і практичні,
Рішучі, сильні,
А чи боязкі,
Страшні,
ворожі,
Чи
Патріотичні.
Тягнись до світла і неси добро,
Наповнюйся
Царинами любові,
Щоб кожному у всьому повезло!
Стрічаймо з дякою
Щоденно
Ранки нові.
19.09.2024р.
🤹♀️В.Мала
💖💖💖💖💖💖💖💖