* * *
Піднялися у небо орлята,
а вернутись не стачило сил.
Доля їх непоступлива, клята
заразом привела до могил.
Відчинив бог барвінкову браму,
юні душі до себе забрав.
На землі квартирується траур
у домівках, де щойно був рай.
Обіцяли мільйони за душі.
Чи ж дитячій душі є ціна?
Гривня горе людське не задушить,
не вернеться в оселю весна.
Чи ж можливо з мільйонами жити,
якщо дім обернувся в тюрму.
Траур чорним по білому зшитий
бідолашних занурив в пітьму.
Не вдалося зміцнити крилята,
досягти заповітну мету…
Споглядайте із неба, орлята,
бережіть Україну святу.
04.10.2020
25 вересня 2020 року
25 курсантів піднялися в небо
на навчання і не повернулися.