Голодомор – це проти людства злочин.
Сьогодні тихо плачемо і мовчимо,
Але це має чути в світі кожен!
Світ має об’єднатися й спинити зло!
Сьогодні ми з повагою і сумом
Вшановуємо пам’ять про мільйони жертв.
Зло не було зупинене й спокуте.
Себе і правду Україна збереже!
Хотіли знищити й замордувати
Та волелюбний упокорити народ,
Хотіли правду й біди приховати
І замовчати вразливе страшезне зло,
Заплутати нас і ввести в оману,
Щоби не вірили, не пам’ятали ми,
Тому і кривдникам своїм прощали.
Але зробити нам такого не змогли!
Тепер ми зупиняємо той злочин.
Не згасне Україна, вистоїть в борні!
Щоб на планеті люди більш ніколи
Не зазнавали кривди, не терпіли війн!
08.12.2023