#Покров_літературний
💫💖💫
КОЖЕН РАНОК
Кожен ранок- це нові надії
На добро, на мир і на любов
Сподівання на здійсненні мрії,
Насолода від розмов дібров.
Кожен ранок-
Це дарунок Бога,
І пробудження
Від надтенетів сну,
Це у новий день пряма дорога,
А чи у життєву
Смілу гру.
Кожен ранок
Най будЕ приємним,
З тихим, мирним , любим відчуттям,
Ґречним,
захищЕнним
І блаженним,
Світлим кроком
В наше майбуття.
Дяка ТИМ, хто
Стереже наш спокій,
Мир виборює на вістрі всіх подій,
І життя Кладе
В війні жорстокій,
Ми разом із
Вами маймо
Стрій.
13.09.24р.
🤹♀️ В.Мала
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉