Осінь золота,
Яскрава, кольорова,
Щедра плодами,
Ягодами та грибами,
У лісах, полях, садах
Усі кольори змінює –
Зелений, жовтий і багряний
Віночок сонячних променів.
Вітер із холодком гуляє -
Дерева роздягає.
Летять, летять листочки,
По стежках та доріжкам –
Плетуть яскравий"говірливий" килимок.
Дощ вмиває вулиці, сади, ліси.
Сонечко вдень світить, але гріє вже рідше.
Готується природа до морозів, холодів.
Всевишньому у Всесвіт подяку посилати за щедрі осені плоди ! 25.09.22
На фото – мій малюнок
Природа осені...
Природа осені вражає своєю красою і непередбаченістю. Різні кольори дерев і рослин, зміни погоди і настрою, впливають на самопочуття, яке так важливо зберегти в робочій формі, щоб насолоджуватися дарами природи і всіма можливостями для повноцінного і щасливого життя. 28.10 18 9.45