#Покров_літературний
💫💖💫
Огорнула мирна тиша
Сон дитяти,Місто, хати.
І дала всім Божим людям
У собі відпочивати.
Захищають Божі крила,
Мов могутнії вітрила
Всіх від стріл Вогню- так треба,
Фіміам молитов ллється,
Богу в руки, Прямо в небо.
Ми всі маємо надію,
очі в правді фантазіють,
віра в серці десь гасає,
Ще теплиться,Не зникає,
Із молитвою літає.
Хоч й безодня розходилась,
По планеті розплодилась,
Рве, вбиває,ранить,Нищить
І вогнем січе, періщить.
Люди в страсі,стресі, горі,
І життя наше в заторі.
Але дух наш український
Вільний , сильний, БандерІвський,
Все- усе на світі зможе, подолає,
ПЕ- РЕ- МО-ЖЕ!
То ж, єднаймося, народе,
За спасіння свого роду,
Стрій тримаймо , Українці!
Переможемо чужинців!
Хай вкриває мирна тиша
Сон дитяти,Міста,хати.
І дає всім Божим людям
У собі відпочивати.
Й захищають Божі крила
Мов могутнії вітрила
Всіх від стріл, Вогню -так треба.
Фіміам молитов ллється,
Богу в руки, Прямо в небо.
04.09.2024р.
🤹♀️В.Мала
💙💛