#Всеукраїнська_акція_пам_яті_Сонях
ПАМ'ЯТАЙМО
💙💛
Кожну ніч вмиваються слізьми
МатерІ Героїв України.
За синАми,що десь в полі полягли.
СоколАми, Що
В бою неправеднім
Загинули...
Кращі з кращих ,мужнії сини,
Цвіт країни...Стали АнгелАми ,
А ще жити,Діяти б могли,
Та...
Не повернулися Додому і
До мами...
Пам'ять вічна стелиться в віках,
Шана їм, УКЛІН від всіх глибокий.
А чи розвиток в країні, а чи крах
Пам'ятатимемо каре- синьооких.
Поіменно їхні Імена
Впишуться У епос України.
Слава в Вишніх- Їхні ордена
Сяятимуть У літах родини.
Спочивайте,Соколята, в небесах!
Мужні Соняхи рідненької країни.
Споглядайте, Як не тільки
В споконвічних
Снах=
Як народжується ненька Україна!
СЛАВА УКРАЇНІ!
29.08.2024р.
В.Мала
( ЗГАДУЮ і шаную пам'ять
Всіх загиблих соколів,
Низький УКЛІН
Тим, хто загинув🇺🇦у
боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.
А Саме цього дня , 29.08 ,в 2014 році війська рф розстріляли колони українських військових під час їхнього виходу з оточення під Іловайськом.
Вічна пам'ять Героям!
Схилімо голови
І завжди пам'ятаймо.
🙏🏻🙏🙏
💙💛